Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bitki wołowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 60 dag
cebula 4 szt
papryka czerwona 2 szt
mąka
pieprz, sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bitki wołowe

mięso pokroić na plastry rozbić i owalic w mące smażyć przełożyć do garnka i dusić do miękkości podlewać wodą pod koniec dodać paprykę pokrojoną i cebulę w paski podawać z ryżem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 04.10.2011 17:36
pychA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak