Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chińczyk z kukurydzą, fasolką i groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Makaron chiński cienki 100 gram suchy
kukurydza w puszce 1 duża
groszek konserwowy 1 duży
fasola czerwona z puszki 1 mała
ocet balsamiczny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Chińczyk z kukurydzą, fasolką i groszkiem

Makaron zalewamy wrzątkie, lekko solimy. Po 5 minutach przelewamy zimną wodą, odcedzamy. Dodajemy kukurydzę, groszek i czerwoną fasolę (fasolę przelewamy zimną wodą). Doprawiamy do smaku octem balsamicznym, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 25.06.2012 14:57
smakowite
Kate131 03.05.2012 08:22
dobre
gosia561 12.02.2012 17:59
dobry
gusia1000 10.01.2012 14:29
Smaczne.
Mati13 04.12.2011 17:31
smakowita sałatka
Mati13 04.12.2011 17:31
smakowita sałatka
Dorota59 19.10.2011 11:33
smaczniutke
owocówka 04.10.2011 16:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak