Mus jabłkowy

Mus jabłkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    1 kg
  • cukier

    30 dkg
  • cukier waniliowy

    1 opakowanie
  • cynamon

    1 łyżka
  • goździk Prymat

    2-4 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka zetrzeć na tarce zasypać cukrem i cukrem waniliowym dodać cynamon i goździki. Dusic w rondlu do uzyskania gęstej konsystencji.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (24)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

05.03.2014 15:52
pycha,bardzo lubię taki mus

Beata23

01.06.2013 12:20
super do ciast

Dorian

14.01.2013 08:16
super

Jodaj

21.09.2012 09:59
pyszny mus :)

Kas2

18.09.2012 21:40
smak dzieciństwa

caralajna

28.08.2012 08:19
lubię, zrobiłam dużo zapasów musu na zimę w tym roku

IKrakowianka

16.06.2012 17:40
też taki robię -jest pyszny

Adamorek

15.06.2012 23:36
dobry

Rybciia

09.05.2012 11:55
super!!!

Anna152

10.03.2012 08:20
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat