Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z gotowanych jajek

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki
cebula 1 szt
mleko 1/2 szklanki
koper świeży do smaku
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z gotowanych jajek

Bułkę zalać ciepłym mlekiem, posiekać w kostkę cebule, zalać cebulę bułka z mlekiem, jajka posiekać drobno, doprawić przyprawami i zieleniną. Wymieszać ale nie na miazgę.
Do nalesnikow, babecze na słono.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 25.06.2010 10:32
super :)
Kate131 25.06.2010 07:40
no ciekawe, nigdy nie robilam tego typu nalesników
IZABELA29 25.06.2010 05:46
ciekawy muszę wypróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak