Składniki:
wołowina | 0,5 kg |
cebula | 2 sztuka |
masło | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
pieczarki | 20 dag |
bulion | 1/2 l |
śmietana gęsta | 1/2 szklanka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | 1 do smaku |
peiprz | 1 do smaku |
wołowina | 0,5 kg |
cebula | 2 sztuka |
masło | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
pieczarki | 20 dag |
bulion | 1/2 l |
śmietana gęsta | 1/2 szklanka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | 1 do smaku |
peiprz | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: