Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów ruskich

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 szklanka
biały ser 250 gram
cebulka 1 szt
sól, pieprz do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów ruskich

Drobno posiekana cebulę zeszklić na oleju, ziemniaki ugotowane oraz ser przepuścić przez maszynkę lub praskę, dodać przyprawy i cebulę, wymieszać dokładnie i nadziewać pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mehia 11.10.2010 22:22
ciekawy :)
Iwusia 25.06.2010 10:31
zapowiada się smacznie :)
Kate131 25.06.2010 07:40
uwielbiam ruskie pierozki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak