Przepis i sposób przygotowania na: Flan wegański
Banany po obraniu miksujemy wraz z agar-agar i cynamonem dolewając stopniowo mleko sojowe. Następnie masę podgrzewamy i przelewamy do foremek. Schładzamy w lodówce przez dłuższy czas. Gotowe!
mleko sojowe | 250 ml |
agar-agar | 1 g |
cynamon | 1 szczypta |
banan | 2 sztuk |
Banany po obraniu miksujemy wraz z agar-agar i cynamonem dolewając stopniowo mleko sojowe. Następnie masę podgrzewamy i przelewamy do foremek. Schładzamy w lodówce przez dłuższy czas. Gotowe!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: