Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PUSZYSTA PIANKA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
galaretka 2 szt
truskawki świeże

Przepis i sposób przygotowania na: PUSZYSTA PIANKA

galaretki rozpuścić w połowie wody przewidzianej w przepisie.tężejące galaretki należy ubić na pianę ze schłodzonym mlekiem i włożyć do lodówki pod zamrażalnik przynajmniej na 2-3 godziny.przybrać truskawkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 14.05.2011 23:16
proste i pyszne
Emilia21 09.12.2010 16:14
mmm
Emilia21 09.12.2010 16:14
mmm
Izabela28 25.09.2010 22:24
Pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak