Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka
Do salaterki włożyć kawałki kalafiora, fasolkę, ósemki pomidora, pokrojone jajka i rzodkiewki. Dodać drobno posiekaną cebulkę, szczypiorek i koperek. Polać majonezem
kalafior | 2 róże |
curry | 1/2 łyżeczka |
fasolka szparagowa | 250 gram |
jajko | 3 sztuki |
pomidory | 2 sztuki |
rzodkiewka | 3 sztuki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
koper | odrobine |
cebula | 1 sztuka |
majonez | 2 łyżki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: