Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka hinduska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

duża marchewka 1 szt
posiekana kolędra 1 łyżeczka
sok i skórka otarta z cytryny
sól i słodzik
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka hinduska

Obraną i umyta marchewkę zetrzeć na tarce do jarzyn,połączyć z drobno posiekaną cebulą,kolendrą,imbirem,sokiem i skórką otartą z cytryny,wymieszać z solą i słodzikiem,przykryć i odstawić do lodówki na około 1 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 10.01.2012 17:12
surówki lubię;]
barbara11561 30.11.2011 10:55
pyszna
Chojłówna 13.10.2011 15:15
mniam;p
Henryka2 03.10.2011 23:44
Ciekawa, tylko zastanawiam się co ją czyni hinduską?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak