Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mój rumsztyk

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ligawa wołowa 70 dag
Kucharek przyprawa do potraw
mąka
czosnek 1 duży ząbek
olej
sól
pieprz mielony

Przepis i sposób przygotowania na: Mój rumsztyk

Mięso kroję w plastry średniej grubości.Mocno zbijam tłuczkiem i formuję owalne rumsztyki.Posypuję Kucharkiem i pieprzem.Obtaczam w mące i smażę na mocno rozgrzanym oleju z czosnkiem po 4-5 minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Chojłówna 09.10.2011 22:26
musi być dobre:D
Henryka2 03.10.2011 23:53
A czemu bez zdjęcia?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak