Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jabłek, kapusty i kiszonych ogórków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 0,5 główki
majonez 4 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżki
ogórki 3 szt
jabłko winne kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jabłek, kapusty i kiszonych ogórków

kapustę oczyszczamy i drobno szatkujemy. Jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Ogórki również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy. Doprawiamy do smaku przyprawami i cukrem. Na końcu dodajemy majonez. Mieszamy. Posypujemy posiekaną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak