Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszonka do ciast

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1/4 kostki
mąka 3 łyżki
cukier 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszonka do ciast

1. Wymieszać wszystkie składniki by powstała kruszonka. Im więcej cukru dodajemy tym kruszonka będzie twardsza. Dla urozmaicenia możemy dodać trochę wiórków kokosowych ;)

SMACZNEGO :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 02.11.2013 23:16
przydatny przepis
JaPaqc 20.02.2013 07:48
też robię podobnie kruszonki
Poison1988 31.12.2012 22:32
Jeżeli chcemy mieć fajnie starte kruche ciasto na wierzchu naszego placka warto w woreczku wstawić do zamrażarki na 1-2godziny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak