Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z brzoskwiń

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 50 dag
posiekane migdały 3 łyżki
sos
żółtko jajek 2
cukier 4 łyżki
wino czerwone 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z brzoskwiń

Brzoskwini sparzyć i obrać ze skórek. Przepołowić i usunąć pestki. Pokroić w kostkę i posypać posiekanymi migdałami. Przygotować sos: żółtka utrzeć z cukrem, wlać wino. Owoce zalać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak