Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkwi z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czarna rzodkiew 2
cebula 1
pomidor 1
śmietana 1/2 szklanki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkwi z cebulą

Rzodkiew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, lekko odcisnąć i posolić. Dodać obraną i posiekaną cebulą. Następnie wlać śmietaną, udekorować ćwiartkami pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak