Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 g
czosnek 4 ząbki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

Masło wyjmujemy z lodówki i zostawiamy na noc żeby było miękkie. Czosnek obieramy i przepuszczamy przez praskę. Do miksera dodajemy miękkie masło, odrobinę soli i pieprzu oraz czosnek. Miksujemy na jednolitą masę. Przekładamy do miseczki i odstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 02.10.2011 16:56
Bo to \"elegancki\" skan, Pyza
SmacznaPyza 02.10.2011 12:17
zdjęcie tak niewyraźne, że trudno powiedzieć co na nim jest....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak