Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuza z serem feta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/2
ser feta 2 kawałki po 150g
czerwone cebule 2

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuza z serem feta

Arbuza kroimy na kawałki, a następnie wykrajamy z nich 8 okrągłych plastrów. Cztery z nich kładziemy na półmisku. Tym samym naczyniem wykrajamy 4 okrągłe plastry z fety, które kładziemy na plastrach arbuza i dodajemy po liściu bazylii. Na wierzch wykładamy pozostałe plastry arbuza i szczyt ozdabiamy cienkimi plasterkami cebuli. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.10.2011 11:07
smaczne
Mariusz10 01.10.2011 23:56
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak