Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów wiejskie z kaszą

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza gryczana 3/4 szklanki
wędzony boczek 10 dag
pieczarki 10 dag
cebula 1 sztuka
cukier 1 do smaku
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku
majeranek 1 do smaku
jajko 1 sztuka
boczek 15 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów wiejskie z kaszą

Surowy boczek rumienimy dodajemy pokrojone pieczarki i posiekaną cebulę smażymy do odpowiednia soku dodajemy kaszę przyprawy i jajko mieszamy zagniatamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak