Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIEROŻKI Z MIĘSEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso gotowane 1/2 kg
cebula 1 szt
jajko 1 szt
przyprawy
woda letnia

Przepis i sposób przygotowania na: PIEROŻKI Z MIĘSEM

Przygotować ciasto, rozwałkować i wykroić krążki.Mięso zmielić. Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na oleju i wymieszać z mięsem. Doprawić solą i pieprzem. Układać farsz na środku i lepić pierożki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Podawać z przysmażona cebulką lub opiekać na oleju z obydwu stron. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 27.08.2013 11:06
bardzo lubię
Anna169Hosz 26.08.2012 20:54
Wyglądają bardzo apetycznie.
Ela15 28.05.2012 09:22
fajne
Pacia 20.02.2012 16:36
bardzo lubię
barbara11561 25.01.2012 22:07
pyszniutko wygl?daj?
junox 26.12.2011 14:56
pyszne
Wojt@s
Wojt@s 15.12.2011 11:04
extra
kriso 04.12.2011 20:40
apetyczne
Seba 12.11.2011 19:49
smaczne
Wafelek2601 06.11.2011 10:08
uwielbiam takie!
Tika4444 09.10.2011 09:46
smakowite, super
1j1o1l1a1 01.10.2011 17:45
pierożki - super danie :)
ben-ka 01.10.2011 11:27
Moje ulubione:)
Wanda6 30.09.2011 23:20
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak