Pomidory faszerowane pastą jajeczną

Pomidory faszerowane pastą jajeczną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    6 sztuk
  • pasta jajeczna

    14 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z pomidorów wydrążamy miąższ.Faszerujemy pastą jajeczną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

28.09.2013 00:13
ale pyszne pomidorki

MC_S

21.07.2013 14:53
proste, ale jaki efekt. no muszę spróbować. Pozdrawiam

madzialena19

16.06.2012 22:25
pyszne

madzialena19

16.06.2012 22:25
pyszne

Mirka-Ludomila

29.03.2011 10:19
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat