Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z rabrabaru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 250 gram
śmietana 12% 1 szklanka
żółtko jajek 1 sztuka
mąka ziemniaczana 25 gram
cukier kryształ do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z rabrabaru

Rabarbar sparzyć i pokroić, ugotować do miękkości, przetrzeć przez sito,posłodzić, dodać sok z cytryny. Zagotować , zaprawić mąką ziemniaczaną, żółtkiem i śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Chojłówna 06.07.2012 11:42
nie jadłam.
kriso 14.10.2011 21:54
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak