Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 200 gr
ziemniaki 2 szt
udko z kurczaka 1 szt
przyprawy
marchewka
pietruszka
śmietana
kapusta biała kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

Udko zalać wodą i chwilkę pogotować. Następnie dodać pozostałe składniki starte na tarce o grubych oczkach..Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki i gotować do miękkości ziemniaków pokrojonych w kostkę.Na końcu doprawić do smaku i zabielić śmietaną. Można posypać natką pietruszki lub koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 22.08.2012 07:08
pycha
Wacław 13.01.2012 17:18
pyszna !
smakoszek 22.11.2011 17:02
lubię fasolkę
barbara11561 20.11.2011 20:42
pyszna
owocówka 30.09.2011 16:28
dobra
pioge7 30.09.2011 16:19
musi być dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak