Składniki:
mąka pszenna | 3 szkl |
masło | 20 dag |
jajko | 2 szt |
cukier | 20 dag |
mleko | 250 ml |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
rodzynki | 5 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 3 łyżki |
migdały | 15 dag |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 3 szkl |
masło | 20 dag |
jajko | 2 szt |
cukier | 20 dag |
mleko | 250 ml |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
rodzynki | 5 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 3 łyżki |
migdały | 15 dag |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: