Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałarka pieczeniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczeń cielęca 15 dag
pieczeń wieprzowa 15 dag
cebula 1
jabłko 1
ogórki kiszone 2
papryka 1
majonez 1 szklanka
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Sałarka pieczeniowa

Mięso, cebulę, jabłko, ogórki i paprykę pokroić na plasterki. Skropić sokiem z cytryny i popieprzyć, zalać majonezem i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 18.06.2012 21:09
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak