Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem budyniowo - czekoladowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gorzka czekolada 50 g
budyń czekoladowy 1 szt
śmietana kremówka 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Krem budyniowo - czekoladowy

Budyń ugotowac wg przepisu, do jeszcze ciepłego zetrzec na tarce czekoladę i wymieszac. Śmietanę ubic na sztywno i połączyc z ostudzonym budyniem zostawiając trochę śmietany do dekoracji. Przełożyc do pucharków i udekorowac. Śchłodzic przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 19.08.2011 23:04
ciekawy...
cukiereczek 27.07.2011 10:09
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak