Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto francuskie z szynką i serem wg.Ady

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie opakowanie 1
szynka plastry 6
ser żółty plastry 6

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie z szynką i serem wg.Ady

Na ciasto francuskie ,(w tym przypadku okrągłe) nakładamy po plastrze szynki oraz po plastrze sera.
Nakrywamy nadzienie drugą warstwą ciasta francuskiego,brzegi lekko wywijamy i zaklejamy,aby ser nie wypłynął.Nakłuwamy wierzch ciasta widelcem.Pieczemy w piekarniku w temp 180 C przez 15 minut.Podajemy na talerzyku ciepłe,pocięte w trójkąty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 03.03.2016 20:33
To danie na pewno będzie mi smakować, gdyż bardzo lubię ciasto francuskie
IZABELA29 04.07.2014 16:37
świetne ciasto
Ola1young 27.12.2013 22:17
pycha,nie jadłam takiego ciasta
Grażyna13 06.09.2013 21:55
A to ciekawe :)
fotoviderek 01.09.2013 09:29
Proste i smakowite danie :)
Katarzyna59 23.07.2013 07:44
bardzo przyszne
Grazyna0211 15.07.2013 17:00
smacznie się zapowiada
ben-ka 07.07.2013 13:08
mnie też by smakowało:)
mirosława4 17.06.2013 22:02
smaczna kolacyjka :)
Angelika10 13.04.2013 18:02
musi być pyszne
Beatris 04.11.2012 22:26
Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę.
Kas2 25.09.2012 22:48
super! niczym tosty
Megi 17.09.2012 08:21
pycha
caralajna 03.09.2012 07:41
pyszny pomysł
gacopierz23 27.07.2012 10:33
wyśmienite
kamyk 06.06.2012 09:07
coś dla mnie
Dorian 30.05.2012 19:37
pycha
fictor123 30.05.2012 06:28
mniam
Norgiusz 04.05.2012 07:34
pycha
ewaa 01.05.2012 20:01
super
joanna43 30.04.2012 12:27
fajna propozcja
Wafelek2601 29.04.2012 09:21
super
kasienka23 22.04.2012 16:37
fajna pizza
Mariusz10 16.04.2012 18:23
ekstra
Ada-Gaba 24.03.2012 10:27
próbowałam i polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak