Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z mięsa wieprzowego

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1/2 kg
pieczarki 70 dag
cebula 1 sztuka
mąka 1 łyżka
olej 4 łyżki
rosół warzywny 0,6 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z mięsa wieprzowego

Mięso kroimy na drobna kostkę.Cebulę siekamy drobno.Mięso smażymy na oleju,dodajemy cebulę i szklimy,kroimy pieczarki i dodajemy do mięsa i cebuli.Zalewamy rosołem.Doprawiamy do smaku.Gotujemy do miękkości.Robimy zasmażkę,rozprowadzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak