Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz ze strusia

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso strusie 300 gram
sos pieczeniowy 500 ml
Liść laurowy suszony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz ze strusia

Mięso opłukać. Pokroić na małe kawałki. Przyprawić pieprzem i papryką. Lekko obsmażyć. Na patelni zeszklić cebulę wymieszać z mięsem. ( można dodać również paprykę i marchewkę) Zalać sosem pieczeniowym. Doprawić liściem laurowym i zielem angielskim. Gotować na małym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 20.11.2011 17:01
nie próbowałam strusiego mięsa
Dorota59 20.11.2011 11:43
chętnie spróbowałabym
pacpaw 01.10.2011 23:06
strusiny jeszcze nie jadłem
eduszo
eduszo 29.09.2011 14:16
Łatwe zdrowe i proste.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak