Nadziewane pieczarki

Nadziewane pieczarki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 sztuk
  • mięso mielone

    30 dag
  • jajko

    1 sztuka
  • bułka tarta

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wyrabiamy mięso z dodatkiem jajka,cebuli i bułki.Z pieczarki usuwamy trzony.Nakładamy mięso mielone,obtaczamy w bułce tartej i smażymy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

krysia50

17.06.2012 18:03
super przekąska

madzialena19

27.05.2012 22:14
pyszne

halina16

21.12.2011 22:24
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat