Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z twarogu i szprotek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
twaróg 1/4 (półtłusty)
szprotki puszka(200) (podwędzane, w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z twarogu i szprotek

twaróg utrzeć z konserwą rybną dodać posiekane jajko doprawić do smaku solą dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiatok 04.01.2016 20:52
czy szprotki wędzone, ale nie z puszki, też się nadadzą?
Wojt@s
Wojt@s 28.09.2013 21:57
muszę sam spróbować
Wafelek2601 18.06.2013 22:46
Świetna do pieczywa
Grazyna0211 11.11.2012 17:02
bardzo lubię kanapki z taką pastą
Angelika10 17.10.2011 21:07
Pyszne dawno nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak