Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

włoszczyzna na zimę

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 1 kg.
pietruszka 1/2 kg.
seler 1/2 kg.
natka pietruszki 2 peczki
nac selera
cebula 4 szt.
por 1 szt.
kapusta włoska 30 dkg.
sól niejodowana 3/4 kg.

Przepis i sposób przygotowania na: włoszczyzna na zimę

umyte,oczyszczone starte warzywa wraz z pokrojoną natką pietruszki oraz nacią selera zasolić dokładnie wymieszać i odstawić na noc następnego dnia nakładać ciasno w słoiki szczelnie zakręcać i wynieść w ciemne i chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 28.10.2012 08:27
extra
caralajna 04.08.2012 08:18
fajny i ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak