Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz pieczarkowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
pierś z kurczaka 30 dag
wino czerwone wytrawne 1 szklanka
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz pieczarkowy

Mięso z kurczaka kroimy w kostkę i smażymy na oleju dodajemy posiekaną cebulę.Następnie dodajemy pieczarki.Zalewamy winem i dusimy.Ewentualnie można zrobić zasmażkę.Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 22.01.2012 19:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak