Składniki:
kurki | |
cebulki szalotki | małe |
Gorczyca biała cała Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
Zalewa: | |
woda | 2 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
cukier | 2 i 1/2 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
kurki | |
cebulki szalotki | małe |
Gorczyca biała cała Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
Zalewa: | |
woda | 2 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
cukier | 2 i 1/2 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: