Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa purre z fasoli na bulionie mięsnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola biała 3,5 szkl
bulion 2 szkl
masło 1/2 łyżki
mąka 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa purre z fasoli na bulionie mięsnym

Ugotować białą fasolę w bulionie mięsnym,kiedy będzie już miękka zetrzeć przez sito,rozcieńczyć bulionem mięsnym i doprawić mąką,zasmażoną na maśle ,bulion osolić po ugotowaniu fasoli,podawać z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 06.01.2012 13:33
super
MAR3STA 11.10.2011 22:41
spróbuję takiej zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak