Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z bananami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
mąka pszenna 2 szklanki
czekolada mleczna do smaku
banan 3 sztuki
woda letnia 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z bananami

Z jajka, mąki i letniej wody wyrobić ciasto na pierogi. Czekoladę zetrzeć. Banany pokroić. ciasto rozwałkować wyciąć szklanką kółka a na każde kółko nałożyć farsz z plasterków bananów i czekolady. Uformować pierogi. Ugotować w osolonej wodzie. Podawać ze śmietaną lub jogurtem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak