Sposób przygotowania
Margarynę utrzeć z cukrem, żółtkami i dodać obie mąki, proszek do pieczenia a na koniec pianę ubitą z białek. Połączyć i wyłożyć na posmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą blachę. Na wierzch ułożyć obrane i opłukane truskawki.
Składniki kruszonki rozetrzeć palcami i posypać wierzch ciasta. Piec ok.45 minut w 170 stopniach.
Składniki kruszonki rozetrzeć palcami i posypać wierzch ciasta. Piec ok.45 minut w 170 stopniach.
Spróbuj również
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Ewa104
SmacznaPyza
pawel007
aginaa
agnieszka189
Patrycja40
Kate131
Klaudia007
Anula1
aginaa
aga130982
misia53
Sarenka
misia53
Lidia11
Smakosz6
Konto zablokowane
Kate131
marzencia2007
plocia
iwona332
strzelec02
plocia
Katarzyna/kate1980
stokrotka
marzencia2007
Konto zablokowane
Grażyna13
Jolanta40
ewa19a
ewa19a
maciek7
barbara11561
barbara11561
ZEWA
krystyna24
iknkirke
Jastinka
czekoladka_m