Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

arbuz z wódką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1 sztuka
wódka 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: arbuz z wódką

W arbuzie wyciąć dziurę szerokości dwóch centymetrów. Przez tą dziurę wydrążyć trochę arbuza a następnie wlać szklankę wódki. Dziurę zakleić, Arbuza odstawić na kilka godzin do lodówki. Po tym czasie wyciągnąć i pokroić na kawałki lub tylko przepołowić i wydrążać miąższ

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 25.11.2011 08:51
Super przepis!
aga130982 08.11.2011 14:23
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak