Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe szaszłyki według Agi

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek kilka grubszych plastrów
cebula
cukinia
pieczarki
papryka

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe szaszłyki według Agi

Wszystkie składniki kroimy w kostkę.Nadziewamy na drewniane szpadki.Posypujemy solą i pieprzem.Układamy na rozgrzanym ruszcie i pieczemy często przekręcając około 30 minut.My wolimy przypieczoną wersję ale jeśli wolicie soczystą to zawińcie każdy szaszłyk skropiony delikatnie oliwą w folię aluminiową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 04.01.2012 09:24
pycha
calliope 30.11.2011 12:52
pychotka :)
joanna77 09.10.2011 21:01
jakie pysznosci
Justyna70 03.10.2011 09:19
smaczne
Justyna70 03.10.2011 09:19
smaczne
Kuchareczekjeden 27.09.2011 20:01
ja też wolę takie przypieczone
mikrusiak 26.09.2011 17:44
fajne...:) bo kolorowe...:P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak