Kotlety z boczniakow

Kotlety z boczniakow

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczniaki

  • sól

  • jajko

  • bułka tarta

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby myjemy i osuszamy. W płaskiej miseczce roztrzepujemy jajko dodając odrobinę soli. Zanurzamy po kolei boczniaki w jajku, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Brigitte

30.11.2011 10:33
ciekawostka! ja zapraszam na flaczki z boczniaka do mojej księgi ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat