Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladka mięsna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wędzona 15 dag
parówki 25 dag
sól
pieprz
papryka
schab 95 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Roladka mięsna

Schab oczyścić, odciąć kości i uformować cienkie płaty mięsa. Szynk pokroić w plasterki, parówki naciąć na końcach, ułożyć na mięsie. Zwinąć w rulon i spiąć metalową szpilką. Obracając, smażyć na grillu 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 29.09.2011 17:20
lubię roladki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak