Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycel z fasoli w słodkich sucharach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 2 szkl
mąka 4 łyżki
jajko 4 szt
masło śmietankowe 100 g
rodzynki 1/2 szkl
śmietana 200 g
mleko 1/4 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycel z fasoli w słodkich sucharach

Fasolę ugotować i przepuścić przez maszynkę,dodać mąkę,jajka,cukier ,rodzynki i rozgrzane masło śmietankowe,dobrze wymieszaną masę rozdzielić na części,obtoczyć każdą w bułce tartej,zrobić kotleciki i obsmażyć z obu stron,sznycle podawać ze śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 28.02.2012 20:42
naprawdę fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak