Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 60 dag
tabasco 1 łyżeczka
mąka ziemniaczana 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżeczka
olej do smażenia 3 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba na ostro

Rybę skropić sokiem z cytryny i tabasco, obtoczyć w papryce zmieszanej z mąką ziemniaczaną. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu na rumiano z obu stron. Podawać z warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak