Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 4 liście
marchewka 1 szt
koperek do smaku
śmietana 12% 2 łyżki
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską kroimy na paski. Marchewkę trzemy na tartce. Dodajemy oliwę z oliwek i śmietanę. Całość wymieszać i posypać świeżym koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 09.01.2013 08:21
taka sama robie, jest pyszna
Ewelina38 15.09.2012 22:27
na jutro zaplanowałam bardzo podobną do obiadku, jest rewelacyjna :)
Wiesława1 24.03.2012 12:35
super
jeta72 25.02.2012 18:46
smaczna i zdrowa :-)
Dorian 23.12.2011 08:34
smaczne i zdrowe
BernadettaP 15.11.2011 15:44
Pekińską mogę jeść o każdej porze dnia i nocy :)
Izabela/bella81 08.10.2011 10:06
smaczna
Sloneczko222 27.09.2011 16:03
Super:)
przejs 26.09.2011 14:30
prosta ale przepyszna!
agnieszka137 25.09.2011 20:57
uwielbiam surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak