Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowa z papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
papryka żółta 1 szt
cebula 1 szt
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
szczypiorek siekany 3 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowa z papryką

Kroki postępowania

1
Do misy robota Bosch z nożem tnącym wrzucamy całą cebulę i paprykę bez gniazdek nasiennych, siekamy.
Krok 1 - Pasta makrelowa z papryką foto
2
Dodajemy makrelę wędzoną, z której usuwamy ości i skórę, dodajemy paprykę sypką, majonez i jogurt naturalny.
Krok 2 - Pasta makrelowa z papryką foto
3
Całość znów miksujemy.
Krok 3 - Pasta makrelowa z papryką foto
4
Pastę makrelową przekładamy do miseczki, posypujemy siekanym szczypiorkiem.
Krok 4 - Pasta makrelowa z papryką foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta_P-S 26.09.2011 07:12
ten o, którym pisałeś że byś go chciał mieć
pacpaw 25.09.2011 21:18
jakiś nowy robot się pojawił?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak