Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowe pieczonki według Agi

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki
cukinia
pieczarki
cebula
kiełbasa zwyczajna
sól
olej
papryka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowe pieczonki według Agi

Nie podaję ilości składników bo każdy dobierze tyle ile potrzebuje.Wszystkie warzywa i grzyby obieramy i kroimy w drobne kostki(kiełbaskę oczywiście też:)).Ważne aby każdego składnika było mniej więcej tyle samo.Składniki mieszamy w dużej misce,doprawiamy do smaku.Z foli aluminiowej wycinamy spore kwadraty i napełniamy mieszanką(ja wkładam sobie kwadrat z folii do małej miseczki i tam wypełniam,łatwiej mi się zawija).Do każdej porcjii dodajemy parę kropli oleju i posypujemy przyprawą grillową.Zawijamy.Układamy na gorącym ruszcie i pieczemy około 40 minut.Trzeba sprawdzać.Polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 14.06.2012 22:35
ekstra pomysł
jeta72 19.02.2012 22:08
coś dla mnie
AGNIESZKA144 27.01.2012 16:51
fajne
kasienka23 23.12.2011 21:40
pyszne
malcik111 14.12.2011 17:18
super
calliope 02.12.2011 10:15
fajna potrawa :)
Ania67 24.10.2011 20:29
Pierwszorzędny pomysł!!
kriso 25.09.2011 13:34
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak