Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta duszona z kasztanami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
bulion 1 szkl
smalec 3 łyżki
kasztany 10 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta duszona z kasztanami

Kapustę drobno pokroić,przełożyć do żaroodpornego naczynia,zalać bulionem,dodać smalec,sól,pieprz do smaku, surowe kasztany oczyścić,drobno pokroić i zmieszać je z kapustą i dusić do czasu,kiedy staną się miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak