Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w porach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia
por 1
cebule 2
marchewki 2
natka pietruszki
sól
Pieprz cytrynowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w porach

Filet umyć i osuszyć, natrzeć pieprzem i solą. Por pokroić w cienkie paski. Cebulę obrać, pokroić w talarki, wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Obrać marchewkę i pokroić w drobną kostkę. Por, cebulą z natką i marchewką położyć na filet. Zawinąć całość w golę do pieczenia i wstawić do piekarnika o temp. 180 stopni, piec 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak