Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryki faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryki 5
pieczarki 30 dag
szczypiorek
masło roślinne
pieprz
sól
jogurt naturalny
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Papryki faszerowane

pieczarki utrzeć na tarce z grubymi oczkami a następnie podsmażyć do miękkosci na masle. jajka ugotowac na twardo, pokroic w kostkę, szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki ze soba połączyć, wmieszać z jogurtem i doprawić do smaku solą i pieprzem. gotową sałatkę nakładamy do papryk, które wcześniej oparzamy, a następnie wydrązamy z nich środki, odcinając kawałek góry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 15.05.2012 12:23
mmmmmmmmmmmmmmm
caroline1983 08.03.2012 17:31
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak