Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryb 600 g
cebule 2 szt
mąka 1 łyżka
olej 4 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z ryb

Filety umyj i oprósz solą i pieprzem .Obsmaż z obu stron ,potem ostudź i zemleć ,Cebulę drobno pokrój ,obsmaż na złotawy kolor ,dodaj mąkę i smaż na jasno brązowy kolor ,rozprowadź bulion do konsystencji gęstej śmietany ,dodaj zmielone filety ,zieleninę posiekaną do smaku,i wszystko dokładnie wymieszaj.Nadzienie super smakuję z pierogami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 02.06.2012 22:19
smakowity farsz
dianix 25.12.2011 09:09
rybka dobra jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak