Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do deserów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 250 g
mleko 1/3 szkl
cukier 1 szkl
mleko w proszku 250 g
laska wanili 1 sztk

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do deserów

Margarynę zagotować z mlekiem i cukier. Następnie dodać mleko w proszku, a na koniec ziarna wanilii. Masa najbardziej nadaje się do wafli, herbatników, biszkoptów i deserów na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 02.05.2012 10:56
fajna
adam1f 26.02.2012 00:36
dobra
kanu83 11.11.2011 19:33
pyszna
kanu83 11.11.2011 19:33
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak